Tagtik

Chocolatiers verkochten dubbel zo veel als vorig jaar

05 april 2021 17:00 Ondanks de strenge coronamaatregelen werd er de afgelopen dagen massaal paaseitjes gezocht door de Belgische kinderen. Stiekem snoepten natuurlijk ook heel wat volwassenen mee van de chocolade eieren. Dit jaar verkochten heel wat chocolatiers veel meer chocolade met Pasen dan vorig jaar, blijkt uit een korte rondvraag van TV Oost.

Belgen massaal naar Ardennen: 90% volzet

29 maart 2021 15:00 De lesvrije week zorgt ervoor dat heel wat Belgen lastminute besloten hebben om deze en volgende week enkele dagen met vakantie te gaan in de Ardennen of een verblijf te boeken in een vakantiepark.

Stad Antwerpen wordt grote vuilnisbelt

31 mei 2020 11:17 De Stad Antwerpen kan het zwerfvuil niet langer onder controle houden. Ondanks extra manschappen en straatreinigingen blijft het zwerfvuil toenemen. De stad trekt nu zelf aan de alarmbel.

Bioboeren krijgen 8 hectare grond van schenkster

31 mei 2020 08:49 Een onbekende vrouw, Geneviève, schenkt maar liefst 8 hectare grond aan de Vlaamse bioboeren. Ze heeft het stuk ooit geërfd van haar familie, maar ze doet er niets mee. Daarom geeft ze het aan De Landgenoten, een stichting die landbouwgronden koopt met giften en die ter beschikking stelt van bioboeren.