Tagtik

Papieren reclamefolder blijft populair

18 november 2021 12:00 Behoor jij ook tot die groep van mensen die geduldig wacht tot de reclamefolder van ‘jouw winkel of supermarkt’ in de bus valt? En dan een boodschappenlijstje begint, afhankelijk van de interessante aanbiedingen. Of lees jij die folders liever online?

Deze psychologische tricks zorgen ervoor dat je afvalt

15 november 2021 19:00 Het hele jaar door verschijnen in tijdschriften allerlei diëten. Het ene dieet belooft al wat betere resultaten dan het andere. Maar laat je hierdoor niet vangen; ga voor gezonde eetgewoonten die je kan volhouden. Met volgende 10 psychologische tips ben je al op goede weg!

Word een aangenamer mens met deze tips

12 november 2021 18:00 We maken allemaal wel eens erge dingen mee die ons ongelukkig maken. Toch zien we mensen om ons heen die ondanks alle tegenslagen positief blijven. Het lijkt alsof ze gewapend zijn tegen tegenslagen. Hiervoor is maar één verklaring: positief denken!

Zo maak je jouw kledij waterdicht

11 november 2021 17:00 Waterdichte kledij, een must voor de herfstperiode! Maar het gebeurt wel eens dat die waterdichte jas of broek na een tijdje niet meer zo waterdicht is. Dit komt omdat de waterdichte tussenlaag, die bij de meeste waterdichte kleren zit, door zeepresten en vuiligheid zijn werking verliest.

Minder alcohol drinken met deze tips

10 november 2021 18:00 We lazen en hoorden het in de media; de pandemie doet de Belg naar meer alcohol grijpen. Wil je dit nu afbouwen, of wil je gewoon meer controle over je alcoholgebruik, dan breng je jouw voornemen zo in de praktijk.