Tagtik

'Standard-overtreders krijgen de rekening gepresenteerd'

02 oktober 2021 15:00 Tot 2 keer toe zorgden gefrustreerde Standard-supporters er vrijdagavond in Mechelen voor dat de wedstrijd gestaakt moest worden. De Luikenaren gingen met 3-1 de boot in en deze nieuwe wanprestatie viel heel wat Standardsupporters duidelijk zwaar.

Vanaken: “Nu City proberen pijn te doen”

29 september 2021 08:00 Knippert u vanochtend nog even met de oog voordat u naar de stand in de groep des doods van de Champions League kijkt? Belgisch landskampioen Club Brugge prijkt er na twee wedstrijden oververdiend mee aan de leiding samen met de wereldsterren van PSG. Na het gelijkspel in eigen Jan Breydel tegen de Fransen, pakten de Blauwzwarten dinsdagavond de scalp van RB leipzig. 4 op 6 en mee op kop.

Zoveel verdient Messi bij PSG

18 september 2021 13:43 De Franse sportkrant L'Équipe heeft berekend hoeveel stervoetballer Lionel Messi kan verdienen bij PSG. Op de voorpagina van de sportkrant staat in grote letter 30 + 40 + 40. Dit seizoen strijkt hij 30 miljoen euro op, de twee seizoenen daarna telkens 40 miljoen. De stijging van 10 miljoen euro heeft hij te danken aan een loyaliteitsbonus.

“Normaal gezien maken we geen enkele kans”

14 september 2021 13:28 Woensdag speelt Lionel Messi voor het eerst in zijn leven Champions League-voetbal in een ander shirt dan dat van FC Barcelona. Samen met zijn ploegmaats van de steenrijke club PSG gaat hij op bezoek bij Club Brugge.