Tagtik

Maak een kruis over je citytrip naar Barcelona

17 juli 2020 16:00 Slecht nieuws voor de inwoners van Barcelona of voor wie nog droomde van een citytrip naar de Catalaanse hoofdstad. Het coronavirus slaat er opnieuw wild om zich heen waardoor de Spaanse overheid zich genoodzaakt ziet om de inwoners van Barcelona opnieuw op te roepen om thuis te blijven. Alleen voor essentiële verplaatsingen wordt een uitzondering gemaakt. Een echte lockdown is het niet, want het is niet verboden om de straat nog op te gaan. Het gaat om aanbevelingen van de overheid.

Wereldberoemde bus van 'Into the wild' verwijderd uit wildernis

19 juni 2020 17:00 Christopher McCandless stierf in 1992 aan hongersdood in een busje in de wildernis in de bossen van Denali National Park in de Amerikaanse staat Alaska. In 1996 werd zijn levensverhaal wereldberoemd door het boek 'Into the wild', dat in 2007 verfilmd werd en een absolute kaskraker werd.

Deze series en films verdwijnen van Netflix

19 mei 2020 17:00 Streamingsdienst Netflix pakt elke week uit met nieuwe titels, maar ook films en series verdwijnen van Netflix. Dit zijn de films en series die u snel moet bingewatchen aangezien ze gauw niet meer beschikbaar zijn op Netflix.