Tagtik

Zo hou je in 2021 je eetpatroon onder controle

03 januari 2021 14:02 Heb je stilaan genoeg van al die calorierijke lekkernijen? Wil je er nu voor de zoveelste keer aan beginnen … aan dat dieet? Maar bezwijk je telkens half januari? Wel, probeer dan even om jouw eetlust onder controle te houden. Dit kan door heel simpele aanpassingen:

Dit kan je nu doen met je kerstboom

02 januari 2021 17:00 De kerstdagen liggen alweer achter ons en ook oudejaarsavond is verteerd. Met opgeladen batterijtjes starten we het nieuwe jaar en die kerstversiering en kerstboom mogen dus plaats ruimen. Maar wat doen we best met onze kerstboom na kerst? Bosplus geeft ons deskundig advies.

Zo bespaar je na een 'dure' decembermaand

01 januari 2021 17:00 Wist je dat maar liefst 41 procent van de Belgen nooit of zelden geld over heeft op het einde van de maand en dus niet kan sparen? Dat blijkt uit de meest recente Financiële GemoedsrustBarometer.

Stoppen met roken dit jaar?

01 januari 2021 16:00 Mensen die maar af en toe een sigaret opsteken, bijvoorbeeld enkel in het weekend, leven ook vijf jaar minder lang dan niet-rokers. Dat is de bittere conclusie van een nieuw onderzoek bij 40.000 Nederlanders. "Rokers beseffen nog altijd onvoldoende welke schade ze bij zichzelf aanrichten", klinkt het.

Goede voornemens voor jou en je huisdier

01 januari 2021 15:00 Het nieuwe jaar betekent misschien ook wel breken met slechte, oude gewoontes die je geen beter of aangenamer mens maken. De start van 2021 biedt de mogelijkheid om goede voornemens na te jagen, en nog belangrijker, te realiseren! Heb je een huisdier dat je doodgraag ziet, maar misschien zorgt je drukke leven ervoor dat je trouwe viervoeter niet altijd de beste aandacht krijgt? Dan is dit het ideale moment om voor je huisdier goede voornemens op te stellen.