Tagtik

Kimi Raikkonen verdiende dit jaar minder dan u en ik

02 november 2013 10:45 (Tagtik) Het grote geld? Blitse pitpoezen? Glamoureuze feestjes? Misschien is het allemaal maar "windowdressing" of louter schone schijn. Neem nu Lotus met zijn topracers Grosjean en Raikkonen: de renstal zou volgens sommige bronnen 120 miljoen schulden en niet in staat zijn de piloten te betalen

Hoe zou het nog zijn met... Jérôme D'Ambrosio?

25 augustus 2013 11:04 (Tagtik) Nu het F1-circus is neergestreken in België, krijgt Jérôme D'Ambrosio, de laatste Belg in de Formule 1, opnieuw wat aandacht. Volgend jaar wil hij opnieuw actief zijn. Naar eigen zeggen in de F1 of ergens anders, maar de volgende Belg in de F1 wordt wellicht een Vlaming.

D'Ambrosio is de snelste van allemaal

08 september 2012 10:01 (SportScoop) Jérôme D'Ambrosio straalt bij zijn eerste echte raceweekend in de Formule 1 dit seizoen. Hij blijft evenwel zijn nuchtere zelf: hij beseft dat hij heel veel te leren heeft over de Lotus-bolide in heel weinig tijd... maar hij is wel de allersnelste.

D'Ambrosio aan de start in Monza?

03 september 2012 11:03 (SportScoop) De Belgische GP Formule 1 werd ontsierd door een crash in de eerste bocht, maar voor de Belgische autosportliefhebber heeft die ook een positieve kant: door de schorsing van Grosjean mag D'Ambrosio hopen op een zitje tijdens de volgende GP.

Button: "Ik moet winnen"

02 september 2012 11:48 (SportScoop) Jenson Button start zondagmiddag vanuit polepositie aan de GP Formule 1 van België. Voor de Brit is het zijn eerste pole sinds Monaco in 2009. Hij start met één doel: winst op het mooiste circuit ter wereld.