Tagtik

Ethias League play-offs: een gemiste kans voor Antwerp Giants!

14 May 2014 16:40 (Tagtik) Antwerp Giants mist dinsdagavond een grote kans om het thuisvoordeel in de kwartfinales van de play-offs af te snoepen van Charleroi dat nipt wint in eigen huis (73-67). Woensdagavond komen Luik en Okapi Aalstar in actie in hun kwartfinale, live en exclusief op Belgacom 5 vanaf 20.20 uur.

"Alleen de titel kan ons seizoen redden"

13 May 2014 17:15 (Tagtik) Giovanni Bozzi begint dinsdagavond in de kwartfinales tegen Antwerp Giants aan zijn laatste play-offs als trainer (live op Belgacom 5 vanaf 20.20 uur). Meteen zijn 20e (!) deelname aan de play-offs. De coach van Charleroi beseft dat alleen de titel het wisselvallige seizoen van Spirou kan redden.

Ethias League: het venijn zit in de staart

11 May 2014 10:21 (Tagtik) Het doek is gevallen over de reguliere competitie: Oostende en Bergen zitten in de halve finales van de play-offs. In de kwartfinales staat Charleroi tegenover Antwerp Giants en neemt Luik het op tegen Okapi Aalstar.

"Liever tegen Bergen dan tegen Charleroi"

07 May 2014 16:49 (Tagtik) Voor plaats 2 (en dus de laatste rechtstreekse plaats in de halve finales van de play-offs) wordt het knokken tussen Bergen en Charleroi. Nummer 3 komt in de kwartfinales uit tegen Antwerp Giants. Giant Roel Moors krijgt daarin liever Bergen dan Charleroi tegenover zich en kan daar woensdagavond zelf voor zorgen in het duel met de Henegouwers, live op Belgacom 5. Voor plaats 4 gaat het tussen Aalstar en Luik.

Wordt Sam Van Rossom de vijfde Belg die een Europese beker wint?

07 May 2014 14:26 (Tagtik) Na Jean-Marc Jaumin, Michael Krikemans, Tomas Van Den Spiegel en Axel Hervelle kan Sam Van Rossom woensdag in de vooravond de vijfde Belgische basketter worden die een Europese beker wint. Met Valencia verdedigt hij een voorsprong van 13 punten tegen Kazan in de return van de finale van de EuroCup.