Tagtik

Wat gaat Evenepoel in Noorwegen doen?

24 mei 2022 13:00 Remco Evenepoel treedt dinsdag voor het eerst sinds zijn klinkende overwinning in Luik-Bastenaken-Luik opnieuw in competitie. De 22-jarige toprenner van Quick-Step Alpha Vinyl start in de Ronde van Noorwegen.

Ligt de nieuwe hoofdcoach van Club Brugge eigenlijk al onder contract?

13 mei 2022 11:20 Alfred Schreuder verlaat Club Brugge na dit seizoen. De 48-jarige Nederlandse voetbaltrainer is goed op weg om West-Vlaanderen te verlaten met een landstitel. Schreuder tekende een contract voor twee seizoenen bij Ajax Amsterdam. De nieuwe landstitel lijkt dan ook een geweldig afscheidskado te worden. Wie Schreuder zal opvolgen na dit seizoen stapt meteen in een succesverhaal.

"Het is beslist: Club is kampioen"

12 mei 2022 10:41 Club Brugge heeft nog één zege nodig om opnieuw Belgisch landskampioen te worden. Woensdagavond spatte het sprookje van Union uiteen na een felbevochten nederlaag tegen Blauw-Zwart. (1-0) De titel lijkt na bijna een heel seizoen als leider plots veraf voor Union. De ontgoocheling in het kamp van de Brusselaars was groot na de thriller tegen Club, waarin twee rode kaarten vielen, een geannuleerde strafschop en een ultieme gelijkmaker die door de VAR werd afgekeurd.

Hielp Kompany bij transfer van Haaland naar Manchester City?

11 mei 2022 09:23 De kogel is door de kerk: de Noorse topaanvaller Erling Braut Haaland verhuist van Borussia Dortmund, waar hij 85 doelpunten scoorde in 88 matchen, naar de Engelse topclub Manchester City. Een belangrijk aspect van deze transfer werd geregeld in... Brussel! Met dank aan Vincent Kompany en zijn sterke band met Manchester City?