Tagtik

Zo hou je die tulpen langer mooi

27 March 2023 11:14 Tulpen zijn bloemen die in elk interieur passen. Je vindt ze dan ook in heel wat verschillende kleurtjes. De Inspecteur op radio2 geeft concrete tips om dat boeket tulpen zo lang mogelijk te bewaren.

Leer kinderen hondentaal

24 March 2023 13:45 Kinderen en honden kunnen elkaars beste vrienden zijn. Wetenschappelijke studies geven aan dat het hebben van en zorgen voor een huisdier heel goed is voor de ontwikkeling van een kind.

Mag ik nu al die bloembollen planten?

24 March 2023 13:43 Wie droomt daar wel niet van: het hele jaar door een tuin vol bloemen! Maar dit vraagt wel enige planning. Wanneer het zonnetje tevoorschijn komt, begint het bij velen te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan. Maar wanneer planten we nu best die bloembollen? De Inspecteur op Radio 2 zorgt voor een overzicht.

Je buik intrekken voor de 'perfecte' Instagramfoto? Ongezond!

23 March 2023 11:12 Welke vrouw droomt er niet van om een platte buik te hebben? Voor dit ‘schoonheidsideaal’ hebben vrouwen heel wat over, zoals lange tijd de buik intrekken. Bij velen is het zelfs een onbewuste gewoonte geworden om hun buik in te trekken. Zo ontstaat er niet alleen spanning op de buik, maar ook op nek-, schouder-, rug-, zitvlak- en bekkenbodemspieren.