Tagtik

Zo bewaar je aardbeien langer

24 mei 2022 15:00 We zien ze dezer dagen meer en meer: die overheerlijke aardbeien! Wist je dat aardbeien echte vitamine C-bommetjes zijn? Alleen een kiwi doet beter. Een portie aardbeitjes per dag voorziet jouw lichaam reeds voor de nodige vitamine C.

Met deze trucjes maak je snel je drank koel

21 mei 2022 14:11 Bij een bbq of tuinfeest in de zomer horen koele drankjes. Maar wat als je koelkast al propvol steekt? Of oeps, je bent gewoonweg de drank vergeten koud te zetten. Geen paniek! Met deze tips krijg je die lekkere drankjes snel ijskoud.

Zo bespaar je bij het koken op je ingrediënten

20 mei 2022 15:19 Dat het leven alsmaar duurder wordt, hebben we ondertussen al kunnen vaststellen. Toch blijft de Belg graag genieten van lekker eten. Op restaurant gaan wordt duurder, maar ook ingrediënten om thuis te koken worden duurder: vlees, kaas, verse groenten en fruit … Toch hoef je echt niet veel geld uit te geven om lekker te eten. Het komt er op aan om duurdere ingrediënten te vervangen door een budgetvariant.

Toiletschaamte: ook bij de Vlaming nog steeds een taboe

13 mei 2022 13:51 Behoor jij tot die groep van mensen die om het even waar een toilet opzoekt als je dringend moet? Of probeer jij je heel lang in te houden tot je thuis op je vertrouwde toilet kan gaan? Voor een groep van mensen is het niet zo evident om op een andere plaats, bij andere mensen, in een andere omgeving een toilet te gaan opzoeken. Toiletschaamte, voor veel mensen een onbekend probleem en daardoor rust er ook een groot taboe op.

Zo verwijder je die vervelende koffie- en thee-aanslag

11 mei 2022 09:05 Het is geen mooi zicht: die bruine vlekken en kringen in die leuke koffie- of theemok. Bovendien ziet het er ook niet smakelijk uit. Die aanslag is niet zo maar weg te krijgen, ook al was je deze telkens af. Ze lijken ook steeds hardnekkiger te worden na een tijdje. Toch bestaat er een makkelijk en handig trucje!