Tagtik

Wat kan Aalstar tegen Oostende?

01 June 2014 13:00 (Tagtik) Na de nu al legendarische halve finales tegen Bergen begint Okapi Aalstar zondagavond vermoeid maar euforisch aan de finale van de play-offs tegen Oostende. Kunnen de Okapi's de kustjongens van de derde opeenvolgende titel houden?

Wordt ook de 'belle' een legendarische partij?

30 May 2014 12:27 (Tagtik) Na de onwaarschijnlijke thriller van woensdagavond staan Bergen en Okapi Aalstar vrijdagavond alweer tegenover elkaar voor de 'belle' van hun halve finale: de winnaar neemt het vanaf zondag in de finale op tegen titelhouder Oostende.

'Do or die' voor Okapi

28 May 2014 10:55 (Tagtik) Okapi moet woensdagavond winnen van Bergen of het seizoen zit erop voor Aalstar. Coach Defraigne van Bergen wil zijn spelers een maximale rust gunnen en vandaag de klus al afmaken. Wint Okapi, dan beslist een belle vrijdagavond wie het vanaf zondag opneemt in de finale tegen Oostende.

Bergen op één zege van zijn tweede finale op rij

27 May 2014 15:05 (Tagtik) Bergen komt 2-1 voor in de halve finales van de play-offs tegen Okapi Aalstar. Oostende-coach Dario Gjergja doet er ondertussen alles aan om zijn spelers met de voetjes op de grond te houden in afwachting van de finale die zondag begint.

Oostende op volle toeren naar de finale

25 May 2014 10:15 (Tagtik) BC Oostende wint ook zijn derde wedstrijd in de best of five van de halve finales van de play-offs tegen Antwerp Giants. Het moet al zeker tot woensdag wachten om te weten wie het tegenover zich krijgt in de finale: Bergen of Okapi Aalstar.