Tagtik

Guardiola: “Niemand heeft het ooit beter gedaan”

21 May 2024 15:46 Manchester City heeft een nieuw record gevestigd door voor de vierde keer op rij de titel in de Premier League te winnen, als eerste club ooit in de geschiedenis van de Premier League. Voor Pep Guardiola heeft zijn team Liverpool en Manchester United uit het gouden tijdperk overtroffen.

Waarom het misging voor Van der Poel

15 April 2024 11:42 Mathieu Van der Poel is net als zijn team eerder bescheiden en dan is het soms moeilijk om een verschil in hun reactie te zien na een triomf of na een tegenslag. Zondag eindigde hij als 22e en reed hij gewoon door de toeschouwers met een alledaagse blik, niet te blij en niet te verdrietig, op weg ging naar de bus van Alpecin-Deceuninck.

Van der Poel: “Mijn beste dag tot nu toe"

08 April 2024 11:04 Mathieu Van der Poel, bleef zondagavond nuchter na zijn tweede overwinning op rij in Roubaix en zijn derde van het seizoen in slechts vijf wedstrijden. Hij sprak eenvoudige woorden met ingetogen emotie.

Zeeman verlaat het wielrennen en gaat AZ leiden

04 April 2024 14:19 Na 13 seizoenen aan het roer te hebben gestaan van de Visma-Lease a Bike verlaat Merijn Zeeman de wielerploeg aan het einde van het jaar om een nieuwe wereld te ontdekken, die van het voetbal: hij wordt sportief directeur van AZ Alkmaar.