Tagtik

Scooore! League: een nieuwe zege voor Limburg United?

1. Met 2 op 4 en een kwalificatie voor de kwartfinales van de Beker van België heeft neo-eersteklasser Limburg United zijn competitiestart niet gemist. Vrijdagavond krijgt de ploeg van coach Brian Lynch Pepinster-Verviers op bezoek. Ook de Pépins zijn met 3 op 4 uitstekend aan het seizoen begonnen. "We zijn nog altijd een ploeg in opbouw, maar we hebben nog een ruime groeimarge," aldus Seamus Boxley, met zijn 32 jaar de enige dertiger bij de Limburgers, in Het Nieuwsblad. "Verdedigend kunnen we nog beter worden, maar dat kost veel energie. Vergeet ook niet dat bij ons alles echt vanaf nul is moeten beginnen." Het duel vanuit sporthal Alverberg is live te volgen op Proximus 5 vanaf 20.20 uur.

2. Nog vrijdagavond krijgt Proximus Spirou het bezoek van Leuven Bears. Bij Charleroi maakt de 34-jarige Christophe Begin zijn comeback na maandenlang blessureleed. Spirou wil opnieuw aanknopen met de zege na twee opeenvolgende nederlagen, tegen Pepinster in de competitie en tegen Sevilla in de Eurocup.

3. Zondag staan nog twee wedstrijden op het programma: Brussels ontvangt Oostende en Antwerp Giants speelt de derby tegen Kangoeroes Willebroek. Dinsdag staan Luik en Bergen tegenover elkaar. Okapi Aalstar is bye. (DC/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren