Tagtik

Slot over de interesse van Liverpool: “Ik heb er alle vertrouwen in”

Feyenoord-trainer Arne Slot, die wordt getipt om Jürgen Klopp te vervangen op de bank bij Liverpool, heeft bevestigd dat er onderhandelingen gaande zijn om hem aan het einde van het seizoen aan te trekken bij de Reds.

Hij is de eerste keuze van Liverpool en de Reds zijn snel begonnen met de onderhandelingen om zijn diensten veilig te stellen na het vertrek van Jurgen Klopp. De 45-jarige Arne Slot, de succesvolle coach van Feyenoord Rotterdam in Nederland, wordt niet langer alleen het hof gemaakt: donderdag bevestigde hij tegenover ESPN dat de onderhandelingen tussen beide clubs over zijn komst naar het noorden van Engeland waren begonnen.

”Het lijkt me duidelijk dat ik daar graag wil werken,” zei Slot, die vorig jaar een driejarige verlenging tekende bij Feyenoord. ”De clubs zijn in onderhandeling, dus ik zit nog in de wacht. Het is wachten tot er een akkoord komt, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Volgens ESPN verwacht Feyenoord 9 miljoen pond (iets meer dan 10 miljoen euro) te kunnen krijgen om het tweejarige contract van hun coach af te kopen.

 

(Redactie/L’Équipe via Tagtik/Pic : L'Equipe)

Ook dit kan u interesseren