Scooore! League: 6 op 6 voor Okapi Aalstar

1. Okapi Aalstar blijft foutloos in de Scooore! League: ook Antwerp Giants kunnen de Okapi's in het Forum niet stoppen. Na 19-19 in het eerste kwart gingen beide ploegen rusten met een 40-35 stand. De Okapi's ontbonden hun duivels in het derde kwart en maakten de kloof naar 70-50. In het slotkwart bleven beide ploegen vlot scoren. Eindstand: 104-77. Okapi pakt 6 op 6. Antwerp Giants staat met 4 op 6 op een gedeelde derde plaats.

2. Oostende blijft met 5 op 6 in het spoor van leider Aalstar na de zege bij Bergen. Oostende maakte al de kloof in het eerste kwart waarin het 9-22 voorkwam. Nog voor de rust konden de kustjongens hun voorsprong vergroten tot 23-43. Na de pauze probeerde Bergen terug te keren (38-56 na 30 minuten), maar BCO kon de wedstrijd rustig uitspelen tot 59-72.

3. Leuven Bears pakken hun tweede zege na een spannend duel tegen Brussels. Beide ploegen bleven in het eerste kwart in elkaars buurt (22-22), maar de thuisploeg kon met een voorsprong gaan rusten: 42-35. Brussels nam even over na de pauze, maar via 60-58 na 30 minuten hield Leuven de zege in de Sportoase: 78-76. Brussels blijft nog zonder zege na 5 duels. (DC/Picture: Belga)