Tagtik

Hij rukt het hart van zijn slachtoffer eruit en maakt er aardappelgerechtje mee

Drie jaar geleden bekende de zogenaamde 'kannibaal uit Oklahoma', Lawrence Anderson, dat hij zijn buurvrouw had vermoord en vervolgens haar hart had opgegeten.

De 45-jarige man werd veroordeeld tot levenslang en stak zijn buurvrouw neer nadat hij had ingebroken in haar huis in Chickasha (een stad in de staat Oklahoma in de Verenigde Staten). De moordenaar stopte daar niet. Hij sneed het hart van het slachtoffer uit en nam het mee naar huis om “zijn familie te voeden, om de demonen te bevrijden”.

Ten tijde van de verschrikkelijke gebeurtenissen woonde de man bij zijn oom en tante. Zij hadden het hart van de buurman nietsvermoedend opgegeten in een aardappelbereiding. Maar een paar minuten later werden ook zij aangevallen. De oom en zijn kleindochter, toen vier jaar oud, werden in koelen bloede vermoord met een mes. De tante van haar kant overleefde de aanval.

“De dader werd nog dezelfde dag gearresteerd, en het lichaam van het eerste slachtoffer werd twee dagen later gevonden, na de bekentenis van de dader”. meldt de media L’essentiel.

(Tagtik/Source: L’essentiel/Illustration: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren