Tagtik

Spice Girl Mel B verbrast 50 miljoen euro

Mel B, een van de vijf zangeressen van de Spice Girls, is bankroet: als Spice Girl verdiende ze naar verluidt zo'n 50 miljoen euro. Momenteel is ze verwikkeld in een vechtscheiding met filmproducer Stephen Belafonte. Op een hoorzitting in de rechtbank werd verklaard dat van die 50 miljoen euro niets meer overschiet. Haar bedrijf heeft nog precies 961 pond op de rekening staan, aldus haar advocaat.

Waar haar geld dan naartoe is? Sinds de hoogdagen van de Spice Girls tussen 1996 en 2001 ging haar geld naar een luxedomein, een privé-eiland, een imposant wagenpark, luxehandtassen en -juwelen, en een luxueuze levensstijl.

De andere Spice Girls zijn beter met hun geld omgegaan: de nettowaarden van 'Sporty Spice' Mel C worden geschat op 29 miljoen euro, die van Emma 'Baby Spice' Bunton op 24 miljoen euro en die van Geri 'Ginger Spice' Halliwell op 34 miljoen euro. Het best boerde Victoria 'Posh Spice' Beckham: mede door haar huwelijk met voetballer David Beckham heeft zij een fortuin van 250 miljoen euro.

(Fausto by Tagtik/Bron: Laatste Nieuws/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren