Tagtik

Real heeft probleem in de Champions League-finale

Real Madrid plaatste zich afgelopen dinsdag voor de finale van de Champions League op 1 juni in Wembley. De Koninklijke zit wel met een probleem voor zijn thuisfans.

Real Madrid kan in Wembley voor de 15e keer de beker met de grote oren winnen, maar dan moet het wel voorbij Borussia Dortmund geraken. Voor de supporters die niet de verplaatsing naar de plaats van de finale kunnen maken, stelde Real bij vorige finales grote schermen op in het eigen Santiago Bernabéu waar zij de wedstrijd samen konden volgen. Voor 1 juni is er evenwel een probleem.

Op 29 en 30 mei is het Bernabéu immers bezet: dan komt Taylor Swift op bezoek in het kader van haar 'Eras Tour'. Zelfs 48 uur tussen de optredens van de Amerikaanse zangeres en het opstellen van de reuzeschermen zouden mogelijk niet kunnen volstaan. Op het X-account van het nieuwe Bernabéu werd al gemeld dat nu wordt bekeken hoeveel tijd het afbreken van het podium van Taylor Swift en het opstellen van de schermen zal vergen. "Maar klein is het podium van Taylor Swift alleszins niet", zo staat er te lezen.

(PP/Source: elperiodico.com/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren