Tagtik

"Het is beslist: Club is kampioen"

Club Brugge heeft nog één zege nodig om opnieuw Belgisch landskampioen te worden. Woensdagavond spatte het sprookje van Union uiteen na een felbevochten nederlaag tegen Blauw-Zwart. (1-0) De titel lijkt na bijna een heel seizoen als leider plots veraf voor Union. De ontgoocheling in het kamp van de Brusselaars was groot na de thriller tegen Club, waarin twee rode kaarten vielen, een geannuleerde strafschop en een ultieme gelijkmaker die door de VAR werd afgekeurd.

Topschutter Deniz Undav gelooft niet echt meer in de titelkansen van zijn club. "Ik voel me echt shit want we waren vier keer beter dan Brugge. Maar we werken onze kansen niet af en zij scoren wel. Dat is hun ervaring. Ook ik ben hier verantwoordelijk voor", steekt Undav ook de hand in eigen boezem in zijn persbabbel na de wedstrijd.

"We wilden echt winnen om revanche te pakken, maar uiteindelijk verloren we opnieuw. Het is enorm zuur om een heel seizoen bovenin te staan en uiteindelijk toch geen kampioen te worden. In mijn ogen is het beslist: Club Brugge is kampioen. Het zal moeilijk worden om te focussen op zondag, maar we zullen de knop moeten omdraaien en die tweede plaats veiligstellen", stelt Undav.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren