Tagtik

Champions League-finale: de vermoedelijke 22

28 May 2022 13:52 Om 21.00 uur strijden Liverpool en Real Madrid voor de beker met de grote oren in Parijs. Jürgen Klopp kan geen beroep doen op Divock Origi. De Rode Duivel is immers geblesseerd. In het doel van de Koninklijke is Rode Duivel Thibaut Courtois een absolute certitude. Eden Hazard lijkt dan weer een wit konijn dat Carlo Ancelotti diep in de tweede helft uit zijn hoed zal kunnen toveren. De wedstrijd wordt geleid door de Fransman Clément Turpin. Ontdek hier de vermoedelijke elftallen die aan de Champions Leaue-finale zullen beginnen.

Deze verrassende spits wil Kompany meenemen uit België

28 May 2022 13:37 Vincent Kompany zit in de laatste onderhandelingsfase voor een overgang naar de Engelse Championship-club Burnley. De 36-jarige Belg die in onderling overleg RSC Anderlecht verliet, denkt eraan een aanvaller van KV Oostende mee te nemen naar Engeland.

Fans Rode Duivels lijken absoluut niet geïnteresseerd in WK

27 May 2022 14:26 De ticketverkoop van de wedstrijden van de Rode Duivels op het wereldkampioenschap voetbal in november in Qatar loopt bijzonder moeizaam. Voor de groepswedstrijden van de Rode Duivels zijn er amper 600 Belgische aanvragen. De Belgische nationale ploeg kampt niet als enige team met dit probleem, ook andere landen krijgen hun groepswedstrijden niet uitverkocht.