Tagtik

Antwerp heeft mondeling akkoord met 121-voudig Rode Duivel

11 July 2022 16:15 Er ligt een contract van drie seizoenen klaar voor Toby Alderweireld bij Antwerp FC. De 33-jarige verdediger zal deze week zijn medische tests afleggen in België en dan zal het contract normaal gezien getekend worden. Zijn huidige club Al-Duhail (Qatar) en Antwerp hebben inmiddels een mondeling akkoord bereikt.

Kompany spijst Paars-witte clubkas stevig

09 July 2022 10:12 RSC Anderlecht ziet Josh Cullen voor 3 à 3.5 miljoen euro naar Burnley vertrekken. De 26-jarige Ier volgt zo zijn trainer Vincent Kompany naar de Engelse tweede klasse. Cullen was vorig seizoen een vaste waarde in het team van Kompany. De Belgische trainer neemt hem nu dus mee naar Engeland.

Wordt dit de verrassende nieuwe positie van Eden Hazard?

05 July 2022 11:41 De verwachtingen waren torenhoog toen Eden Hazard in juli 2019 Chelsea verliet voor Real Madrid. Vele voetbalfans zagen hem in de rangorde van het voetbal op deze planeet net onder Messi en CR7. Maar in het shirt van de Koninklijke heeft de kapitein van de Rode Duivels het alsnog niet kunnen waarmaken. Toch blijft Hazard niet bij de pakken zitten en hoopt hij dat hij het komende seizoen, na heel wat blessureperikelen, de echte Eden Hazard in Bernabeu kan laten zien. Maar daarvoor moet hij wel opgesteld worden natuurlijk.