Scooore! League: Okapi Aalstar is niet te kloppen!

1. Okapi Aalstar blijft ongeslagen in de Scooore! League na zeven wedstrijden. In het eigen Forum liep de Aalstenaars na 21-16 in het eerste kwart uit tot 34-25, maar voor de pauze herstelde Bergen het evenwicht: 43-43 bij de rust. In het derde kwart liep Okapi weg tot 68-57 en in het slotkwart hield het de bezoekers af. Eindstand: 88-75. Bij Okapi was Jason Clark goed voor 26 punten, Taylor Braun (foto) voor 21 punten.

2. Kangoeroes Willebroek kan met zijn nieuwe coach Daniël Goethals geen eerste zege pakken. In eigen huis verliest het met 76-81 van Luik na een spannende wedstrijd. De Kangoeroes startten het best (25-21 na het eerste kwart), maar Luik kon met een kleine bonus gaan rusten: 39-40. In het derde kwart bleven de ploegen in elkaars buurt (61-64). In het slotkwart probeerde de thuisploeg wel, maar Luik ging met de zege aan de haal. Eindstand 76-81. Willebroek blijft op 0 op 7 staan, Luik pakt 2 op 7.

3. Zondagnamiddag staat nog het duel tussen Antwerp Giants en Verviers-Pepinster op het programma. Leuven en Oostende werken pas op 6 december hun wedstrijd van de 8e speeldag af. Limburg United is deze speeldag bye. (DC/Picture: Belga)