Tagtik

Scooore! League: Limburg United zeker van de play-offs

1. Limburg United heeft zich op de 20e speeldag van de Scooore! League al verzekerd van een plaats in de play-offs na winst tegen Luik. De eerste helft ging gelijk op: 22-21 en 48-45 bij de rust. In het derde kwart zorgde de thuisploeg voor een kloof: 74-63. De Limburgers konden de wedstrijd vlot uitspelen tot 97-81.

2. Zaterdagavond zendt Proximus 5 de traditionele carnavalswedstrijd van Okapi Aalstar uit. Tegenstander voor een van de grootste afspraken voor de Okapi-fan is grote rivaal Oostende. De relatie tussen beide clubs is niet altijd goed geweest nadat de kustploeg enkele sterkhouders wegkaapte uit Aalst. "We hebben onlangs samengezeten en lang en goed gepraat. De communicatie tussen beide clubs is opnieuw beter," zo zeggen Danny Verhulst, general manager van Okapi, en Arthur Goethals, voorzitter van BCO in Het Nieuwsblad. Het duel is live te volgen op Proximus 5 vanaf 20.20 uur.

3. Nog zaterdag ontvangt Antwerp Giants in de Lotto Arena Leuven Bears, is er het Waalse onderonsje tussen Pepinster en Bergen en trekt Brussels naar Willebroek. (DC/Picture: Belga)