Tagtik

Scooore! League: Limburg United kan bekerkater doorspoelen

1. Limburg United verloor dinsdag de heenwedstrijd in de Beker van België tegen Antwerp Giants met 89-71, maar kan vrijdag al die kater doorspoelen als Brussels op bezoek komt in sporthal Alverberg. Met 6 op 8 doet de thuisploeg het veel beter dan de bezoekers die tot nu toe maar 1 op 8 realiseerden. Het wordt een speciaal treffen voor Nick Celis, spelverdeler bij Limburg United en vorig jaar doorgestuurd bij Brussels. "Ze vonden me blijkbaar niet goed genoeg en dat wil ik hen op het veld toch nog eens onder de neus wrijven," zo zegt hij in Het Laatste Nieuws.

2. Nog op vrijdagavond vechten Charleroi en Luik een Waals onderonsje uit. Proximus Spirou haalde deze week de Amerikaanse pivot Torin Francis binnen als vervanger voor Will Hudson. De Carolo's tankten deze week vertrouwen met de zege in de Eurocup tegen Sevilla (82-72).

. Zaterdag volgen nog Pepinster-Oostende en Willebroek-Aalstar (live op Proximus 5 vanaf 20.20 uur). Zondag sluiten Leuven Bears en Bergen de speeldag af (live op Proximus 5 vanaf 14.50 uur). Antwerp Giants is deze speeldag bye. (DC/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren