Tagtik

Van Grieken reageert op uitspraken BDW

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft gereageerd op de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever over een mogelijke samenwerking na de volgende verkiezingen. De Wever sluit een samenwerking met Vlaams Belang uit en wil met de PS in zee gaan voor een nieuwe staatshervorming. "Veel beloofd. Niets gerealiseerd. Het moet anders met een Vlaams Front.", aldus Van Grieken.

Bart De Wever zei vanmorgen tijdens een interview op Radio 1 dat hij na de verkiezingen van 2024 niet zal samenwerken met Vlaams Belang, zelfs wanneer N-VA en Vlaams Belang samen een meerderheid hebben. De Wever wil liever met de Franstalige socialisten van de PS samenwerken om een nieuwe staatshervorming te realiseren.

Van Grieken haalt op zijn beurt nu uit naar Bart De Wever en de eventuele samenwerking met de PS. "Hebben we al eens gehad. Heeft zijn kans gehad. Veel beloofd. Niets gerealiseerd. Het moet anders met een Vlaams Front.Wie in de weg staat om Vlaanderen eindelijk het beleid te geven waar we zo lang om vragen, die zal de kiezer moeten wegstemmen.", klinkt het. 

Enkel als Vlaams Belang veruit de grootste partij wordt kunnen we het slot openbreken en onze mensen eindelijk op de EERSTE plaats zetten! Dat is onze missie 2024.", besluit Van Grieken. (Skwadra by Tagtik/Source: Twitter)

Ook dit kan u interesseren