Tagtik

De strategie van Biden om Trump helemaal gek te maken

Voor zijn presidentiële campagne in 2024 hanteert Joe Biden een nieuwe strategie om zijn tegenstander te destabiliseren.

Verschillende familieleden van de huidige president van de Verenigde Staten, waaronder adviseurs en medewerkers, spraken anoniem met de Amerikaanse televisiezender NBC News. Ze legden uit dat de nieuwe tactiek van Joe Biden eruit bestaat om Trump te irriteren door regelmatig ‘sarcastische’ en ‘bijtende’ uitspraken over hem uit te zenden.

Hoe implementeert hij deze “nieuwe electorale aanpak”? Hij valt zijn tegenstander in het openbaar aan, meldt The Daily Digest. Volgens een bron dicht bij Biden: “Er is iets aan Joe Biden dat Donald Trump meer dan wie dan ook ongemakkelijk maakt”. Biden zich hiervan terdege bewust zijn en er zijn voordeel proberen uit te halen.

Tijdens een inzamelingsactie voor zijn presidentiële campagne, in gezelschap van Bill Clinton en Barack Obama, aarzelde de huurder van het Witte Huis niet om de leeftijd en fysieke toestand van de voormalige president aan te vallen. Voordat hij de nadruk legde op enkele specifieke zaken: “Deze man ontkent het bestaan ​​van de opwarming van de aarde. Deze man wil niet alleen af ​​van het recht op abortus, maar, zoals hij er prat op gaat, wil hij de mogelijkheid voor iedereen om zelf te kiezen, waar dan ook in Amerika, wegnemen.”

Een nieuwe strategie die vruchten afwerpt? De toekomst zal het uitwijzen. En ook de reactie van Trump, die vaak niet veel tijd nodig heeft om gevat te reageren... 

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: The Daily Digest/Illustration: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren