Tagtik

Wij helpen je kiezen tussen pilates en yoga

23 June 2023 08:51 Yoga en pilates bieden beide oefeningen met aandacht voor lichaam en geest. Je hebt weinig materiaal of hulpmiddelen nodig en je botten en gewrichten worden gespaard. Je kan bij allebei de oefeningen aanpassen aan je eigen niveau. Bovendien kunnen beide helpen om bij vrouwen tussen 45 en 78 jaar de botdichtheid te behouden. Maar wat is nu het verschil tussen yoga en pilates?

Zo kan je je auto waterbewust laten wassen

21 June 2023 13:00 Al weken zijn we bezig met bewust omspringen met water: het kinderzwembadje durven we al bijna niet te gebruiken en de planten krijgen amper water. Maar ondertussen is onze auto wel al aan een wasbeurt toe. TRAXIO, de mobiliteitsfederatie die ook de carwashes in België overkoepelt, komt met een oplossing.

Zo hou je je kinderen deze vakantie van het scherm weg

20 June 2023 13:00 De zomervakantie komt eraan en dan komt bij veel (groot)ouders de vraag naar boven: Hoe hou ik de kids van dat scherm weg? We weten wel dat we niet moeten panikeren wanneer kinderen online bezig zijn, maar twee à drie uur aan een stuk is toch wat veel. Met deze tips kan je kinderen wel telkens een klein uurtje van het scherm weghouden.

Een geopende fles wijn bewaar je zo

18 June 2023 13:00 Van bij de aperitiefhapjes tot aan het dessert; we serveren er de perfect passende wijn bij! Maar wat doe je met die geopende flessen wijn die niet leeg zijn? Hoe lang kan je deze bewaren?

Daarom slaap je slecht na het sporten

18 June 2023 13:00 Heel wat mensen sporten in de avond. Overdag gaan ze werken of naar school. ’s Avonds is dus voor hen het ideale moment om die sportschoenen aan te trekken. En geef toe, met dit warme weer is het ’s avonds toch aangenamer om te sporten.