Tagtik

Laatste klanten verlaten restaurant en vrouw wordt dood teruggevonden: wat is er gebeurd?

De 47-jarige Cathy deed zaterdagavond nog gauw de laatste afwas nadat de klanten vertrokken waren uit haar restaurant in het Waalse Doornik. Vervolgens reed ze met haar wagen naar huis, maar daar kwam ze nooit aan. Maandag werd haar lichaam uit de Schelde gevist. Wat is er gebeurd?

De politie sluit voorlopig geen enkele piste uit, maar vraagt zich vooral af waarom de brandblusser werd leeggespoten in haar auto.

Haar echtgenoot en zoon sloegen alarm toen Cathy niet naar huis was gekomen. De politie had haar wagen zondagochtend teruggevonden. Die stond nogal vreemd geparkeerd op de parking achter het station, aan de Boulevard Eisenhower. Maar van de vrouw was geen sprake. De auto was op slot en beschadigd en in en over het voertuig was de brandblusser leeggespoten.

Buurtbewoners hebben maandag haar levenloze lichaam gevonden in de Schelde, vlak bij de oude drukkerij van Casterman op het grondgebied van Kain.

Het blijft gissen naar wat er precies gebeurd is. De brandblusser die leeggespoten was op de wagen kan een teken zijn dat criminelen sporen zoals vingerafdrukken wilden doen verdwijnen op de wagen. Is de Waalse restauranthoudster in handen gevallen van een criminele bende die het op de kassa had gemunt? Er is alvast een autopsie bevolen om de precieze doodsoorzaak te bepalen.

(FVDV for Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren