Tagtik

Doorbraak in onderzoek naar home invasion bij de Pfaffs

De Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft een verdachte opgepakt voor de home invasion bij de familie Pfaff op 18 augustus 2023.

De verdachte is een 25-jarige man uit het Waalse Charleroi. “Hij werd aangehouden voor feiten die gekwalificeerd zijn als diefstal met geweld in bende met braak en inklimming en met gebruik van een vluchtvoertuig en wederrechtelijke vrijheidsberoving”, meldt het Antwerps parket. De man verschijnt dinsdag voor de raadkamer. Het gerechtelijk onderzoek naar andere betrokkenen wordt voortgezet.

Carmen (67), de echtgenote van de legendarische doelman Jean-Marie, kreeg bij de home invasion enkele rake klappen en werd opgesloten in het toilet.

“Mama was thuis aan het strijken, toen ineens drie mannen de woning binnendrongen en in de living stonden”, vertelde dochter Kelly na de feiten. De drie verdachten waren via de achterkant de woning in Brasschaat binnengedrongen. De overvallers maakten verschillende juwelen buit en vertrokken vervolgens. Carmen kon zichzelf bevrijden en hulp inroepen. Ze werd met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

(Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren