Tagtik

Wil levensechte Barbie plots al haar ingrepen terugdraaien?

De 24-jarige Serena Smith uit het Amerikaanse Beverly Hills ziet eruit als een echte Barbiepop. Maar de Amerikaanse twintiger begint zich al haar plastische ingrepen stilaan te beklagen.

De voorbije jaren spendeerde ze zowat 50.000 dollar aan cosmetische ingrepen. Maar nu kiest ze voortaan voor een meer ‘natuurlijke’ look.

Ze onderging als 18-jarige haar eerste ingreep en raakte toen verslaafd aan plastische chirurgie. Een borstvergroting, neuscorrectie, billift, botox en fillers... Er lijkt geen einde te komen aan het lijstje ingrepen die ze onderging in een poging om er als een levensechte Barbiepop uit te zien. 

Maar Serena lijkt inmiddels tot de jaren van verstand te zijn gekomen en wil er voortaan natuurlijker uitzien. Toch zweert ze de plastische chirurgie niet volledig af. "Ik probeer de natuurlijke schoonheid en uitstraling te omarmen", zegt Serena in Daily Mail. "Ik wil mijn borsten opnieuw onder handen laten nemen. Ze worden groter en kunnen een opfrisbeurt gebruiken om er goed uit te blijven zien."

Maar toch is er iets veranderd. "Voortaan ga ik voor een subtielere look", neemt Serena zich voor. "Ik hield van mijn uiterlijk, maar na verloop van tijd begon ik te beseffen dat dit toch niets voor mij was. Misschien komt het doordat ik ouder wordt en mijn schoonheid meer kan aanvaarden", vertelt de Californische twintiger.

(FVDV for Tagtik/Source: Daily Mail/Illustration picture: Image by Victoria from Pixabay)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Serena Smith (@theserenasmith)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren