Tagtik

Tot 15 mei geen vluchten Brussels Airlines

In een bericht op zijn website heeft Brussels Airlines aangekondigd dat het de tijdelijke opschorting van zijn vluchten verlengd tot 15 mei. Aanvankelijk werden de vluchten opgeschort tot 20 april.

"De aanhoudende reisbeperkingen over de hele wereld en de bijgevolg lage tot onbestaande vraag naar vliegreizen, verplichten de Belgische luchtvaartmaatschappij om de tijdelijke opschorting van haar activiteiten met vier weken te verlengen", zo luidt het bij Brussels Airlines.

"Passagiers wiens vlucht geannuleerd werd hebben tot 31 augustus 2020 de tijd om een nieuwe vertrekdatum en bestemming kiezen. De reis kan worden uitgesteld tot 30 april 2021."

Brussels Airlines houdt wel een minimale vluchtcapaciteit beschikbaar voor repatriëringsvluchten en het vervoer van humanitaire goederen. Bij de geplande herstart zal een "gereduceerd maar stabiel vluchtaanbod" beschikbaar zijn. Alle 4.200 medewerkers van Brussels Airlines blijven door de tijdelijke opschorting van de vluchtactiviteiten technisch werkloos.

(Fausto by Tagtik/Source: press.brusselsairlines.com/ Picture: Erich Westendarp via Pixabay)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren