Tagtik

Poetin woedend: hij wordt vernederd in een film (VIDEO)

‘Inside the head of Poetin’ is de titel van een fictiefilm die zojuist is uitgebracht. De Poolse regisseur Patryk Vega gebruikte voor zijn film kunstmatige intelligentie.

De Poolse regisseur Patryk Vega, bekend van zijn succesvolle gangsterfilms als 'Pitbull' en 'Women of Mafia', behandelt nu een meer politiek onderwerp in zijn eerste internationale film getiteld 'Poetin'. De film is bedoeld als artistiek protest tegen de Russische president en de oorlog in Oekraïne. Vega, die zichzelf nu Besaleel noemt, wil de geest van Poetin en de Russische ziel onderzoeken in deze politieke thriller en psychologisch portret van de Russische leider voor een internationaal publiek.

In de film ontdekken we een zieke, verzwakte en onhandige Vladimir Poetin, die sterft. De regisseur zegt: "Ik keek in de toekomst door de dood van Poetin te laten zien, dat is wat de hele vrije wereld graag zou willen zien".

In Oekraïne werd een scène uit de film vertoond, wat tot veel heftige reacties leidde. Een Oekraïense distributeur heeft besloten de film zowel in Oekraïne als in landen waar de emigratie hoog is te distribueren.

(Tagtik/Source: Instagram/Picture: Wiki Commons)

 
 
 
 
 
Voir cette publication sur Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Patryk Vega (@patryk_vega_official)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren