Tagtik

Windje in kuuroord zorgt voor kettingreactie aan gewelddadige chaos

Er hing spanning in de lucht... en een verdachte geur. Dit ongewone tafereel speelde zich af op een maandag in oktober 2021 in een kuuroord in Andorra, een kleine soevereine staat gelegen tussen Frankrijk en Spanje. Er brak plotseling een grote vechtpartij uit tussen twee groepen, twee families, om een wel heel specifieke reden .... 

Het begon allemaal met winderigheid. Terwijl de spa een moment van absolute ontspanning belooft, laaiden de spanningen al snel op tussen de leden van twee families die zich op hetzelfde moment in de kleedkamers van de Caldea spa in Andorra bevonden.

Rond middernacht naderde een man een lid van de andere familie en liet hij een wind, blijkbaar iets te dicht bij zijn buurman, meldt Ouest France. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen en er werden stevige klappen uitgedeeld. 

Familieleden van elk van de hoofdrolspelers kwamen tussenbeide en de vechtpartij breidde zich snel uit naar de kleedkamers. In totaal waren er ongeveer tien mensen bij betrokken. Toen de veiligheidsdienst van het etablissement er niet in slaagde de vijandelijkheden te stoppen, kwam de politie ter plaatse om de gemoederen te bedaren en een einde te maken aan het geweld. 

Een vrouw die de politie had beledigd en de twee mannen die aan de oorzaak lagen van de vechtpartij werden gearresteerd. 

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: Ouest France/Illustration: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren