Tagtik

Paniek in New York: hij sleept levenloos lichaam de metro uit (VIDEO)

Op 29 maart deed een verbluffende video X (voormalig Twitter) bijna ontploffen. We zien op de beelden hoe een New Yorkse metropassagier een levenloos lichaam uit een metrostel sleept.

Volgens informatie van de New York Post vonden de gebeurtenissen begin maart plaats op het station aan 59th Street en Lexington Avenue. Een passagier, zichtbaar geïrriteerd door de voortdurende verstoringen op de metrolijnen, annuleringen en vertragingen, sleepte een bewusteloze man (kennelijk onder invloed van drugs) uit het voertuig. In het onderschrift van de video zegt hij verontwaardigd: “Dit is de reden waarom het leven hier verrot is, je werkt de hele dag en de enige metro die je naar huis brengt is deze, en nu is hij buiten dienst”. Volgens sommige bronnen sleepte de reiziger de bewusteloze junkie uit het metrostel in de hoop dat de metro snel opnieuw zou kunnen starten. Maar dat was tevergeefs.

De politie werd ter plaatse gemobiliseerd, de passagier verliet het station en de “gedrogeerde” man weigerde opgepakt te worden.

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: X (Twitter)/Illustration: Unsplash)

 

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren