Tagtik

Ex-profvoetballer filmde stiekem twintig vrouwen

In de zaak rond Eddy Snelders, de gewezen profvoetballer en voetbalanalist bij de Vlaamse openbare omroep, zijn al een twintigtal slachtoffers geïdentificeerd.

De zaak ging aan het rollen toen een buurvrouw Snelders aanklaagde voor exhibitionisme: zij zag hoe hij zichzelf ettelijke keren bevredigde terwijl hij wist dat zij hem kon zien. In het onderzoek werden telefoon, laptops en sd-kaarten in beslag genomen. Daarop waren beelden te zien die hij stiekem had gemaakt van de badkamer van zijn vakantiehuis in de Ardennen.

Hij liet goede vrienden en kennissen logeren in dat vakantiehuis, maar in de badkamer waren spy camera's geïnstalleerd: zo filmde hij tal van vriendinnen van zijn vrouw en van zijn stiefdochter en mensen uit zijn familie- en kennissenkring. Ook in zijn villa in Brasschaat waren camera's in de badkamer geïnstalleerd. 

Volgens Het Nieuwsblad zijn nu al zo'n twintig slachtoffers formeel geïdentificeerd: zijn vrouw en zijn stiefdochter, maar ook vrouwen uit zijn ruime kennissenkring.

(Fausto by Tagtik/Source: Nieuwsblad/Illustration picture: Tobias Tullius on Unsplash)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren