Tagtik

Citytrip eindigt in drama voor moeder (41) en zoontje (4)

Wat een mooie citytrip naar Berlijn had moeten worden, is uitgedraaid op een nachtmerrie voor een Belgisch gezin: een moeder van 41 en haar zoontje van 4 overleefden een verkeersongeluk niet.

Een echtpaar uit Saint-Ghislain, in de buurt van Bergen, in de Belgische provincie Henegouwen, maakte met hun zoontje en de zus van de vrouw een citytrip naar Berlijn. Zaterdagochtend werd de vrouw van 41 en haar zoontje van 4 op het voetpad aangereden door een 83-jarige man. Die had niet het geduld om aan te sluiten bij een rij wachtende auto's, stak hen dan maar met hoge snelheid langs rechts voorbij en reed daarbij op het voetpad, net op het moment dat de vrouw, met het kindje in zijn buggy, de straat wou oversteken.

Volgens getuigen werden de vrouw en kind wel dertig meter verder geslingerd, voor de ogen van haar man en haar zus. De twee slachtoffers werden nog gereanimeerd. De vrouw bezweek enkele uren later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Het jongetje werd nog met spoed geopereerd, maar ook hij overleed in het ziekenhuis.

(Fausto by Tagtik/Source: HLN, Nieuwsblad/Illustration picture: Florian Wehde on Unsplash)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren