Tagtik

Trekt Charles De Ketelaere naar de Serie A?

Charles De Ketelaere staat voor een belangrijke zomer: na een nieuwe titel met Club Brugge lijkt hij klaar voor de volgende stap en een transfer naar een hoger aangeschreven club. Neemt hij een tussenstap of gaat hij meteen naar een absolute topclub?

Als we de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport mogen geloven, heeft de kersverse Italiaanse landskampioen AC Milan zijn oog laten vallen op de speler van Club Brugge.

Bij de Milanezen loopt al Alexis Saelemaekers rond en ze lijken de smaak van de Belgen te pakken te hebben. Eerstdaags wordt verwacht dat de komst van Divock Origi wordt bekendgemaakt. Volgens de Gazzetta is Milan niet alleen geïnteresseerd in Noa Lang, de Nederlander van Blauw-Zwart, maar ook in Charles De Ketelaere. De 21-jarige speler maakte volgens de sportkrant niet alleen indruk bij Club, maar ook bij de Rode Duivels. Aan Lang zou een prijskaartje van 22 miljoen euro hangen, voor De Ketelaere zou Club zelfs zo'n 40 miljoen euro willen krijgen, zo meent de Gazzetta.

(Fausto by Tagtik/Source: Gazzetta.it/Picture: Pixabay)

 

Ook dit kan u interesseren