Tagtik

Shirt van Barça voor de Clásico kopen? 400 euro!

Zin om het wedstrijdshirt van FC Barcelona te kopen dat de spelers van de Blaugranas zullen aantrekken tijdens de Clásico tegen Real Madrid van volgende zaterdag? Dan zul je flink wat geld moeten neertellen.

Ter gelegenheid van de Clásico van volgende week in het Olympisch Stadion van Barcelona speelt Barça met het logo van de Rolling Stones op de borst. Dat kadert in de sponsordeal van de Catalaanse trots met de muziekstreamingdienst Spotify: de legendarisch rockband van Mick Jagger en co hebben net een nieuw album uit.

Online is deze limited edition van het voetbaltruitje al uitverkocht, ondanks de forse prijs van 399,99 euro. Ook de nog exclusievere limited edition van het truitje, getekend door de basiself van volgende zaterdag, is online al uitverkocht, ondanks de nog forsere prijs van… 2999,99 euro.

Wie toch nog een speciaal shirt wil: er is een hele collectie "Barça X The Rolling Stones" uitgebracht met T-shirts, sjaals, sweatshirts, petten enzovoort. Zelfs van de nieuwe plaat, "Hackney Diamonds" is een speciale Barça-versie op vinyl uitgebracht.

(PP/Source: fcbarcelona.com/Illustration picture: Tagtik)

PP

PP

Sport and data journalist @Tagtik

Ook dit kan u interesseren