Tagtik

Happy end voor Argentijnse man die viraal ging tijdens halve finale

De 83-jarige Carlos Bejar uit een stadje dicht bij de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires heeft thuis geen kabelaansluiting en besloot daarom om de halve finale op het WK voetbal tussen Argentinië en Kroatië te bekijken op een televisie in het uitstalraam van de elektronicawinkel op 40 meter van zijn deur. Een foto van dit opvallende tafereel is viraal gegaan.

Bejar vertelde in de Argentijnse pers dat hij graag alleen naar voetbal kijkt, omdat de meesten van zijn vrienden al overleden zijn. Het klapstoeltje waarin hij zit om de wedstrijden te bekijken, is vroeger nog van zijn moeder geweest. Het brengt hem geluk. Het bracht ook de Argentijnse ploeg geluk want ze plaatsten zich met een 3-0 overwinning voor de finale. 

De vrouw die een foto nam van Carlos voor het scherm, riep winkel Frávega op om hem een tv cadeau te doen. De electronicawinkel ging in op de vraag en schonk de bejaarde man een groot scherm. De man verraste wel door duidelijk te maken dat hij zondag gewoon weer voor het uitstalraam van de elektronicawinkel naar de finale zal kijken.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren