Tagtik

Berust Carl Hoefkens in zijn ontslag bij Club Brugge?

Heeft Carl Hoefkens zijn laatste wedstrijd als hoofdtrainer van Club Brugge achter de rug? Het 1-1 gelijkspel tegen OHL van maandagmiddag voorspelt weinig goeds.

"Het gaat hier niet over hoeveel steun ik nog voel. Twee maanden geleden liep het goed en was dat het werk van iedereen. Nu gaat het minder en pak ik dat op mij"; zo reageerde Hoefkens na afloop van de wedstrijd.

"Dat is de harde wereld van het coach zijn: je lot ligt in handen van anderen die boven je staan. Dat aanvaard ik. Of alleen winnen vandaag volstond? Dat heeft niemand uitgesproken."

Eerder deze week werd Club ook al uit de beker gewipt (na een 1-4 op eigen veld tegen STVV) en dat verhoogde de druk bij Hoefkens. Na afloop van de wedstrijd tegen OHL wachtten boze fans ook de spelers nog op en was de boodschap voor het bestuur duidelijk: 'Hoefkens buiten!'.

In de komende uren of dagen moet duidelijk worden of Carl Hoefkens, die dit seizoen vooral Europees schitterende resultaten neerzette met Blauw-Zwart, met een kwalificatie voor de 1/8e finales van de Champions League, nog aan kan blijven.

(PP/Source: Nieuwsblad, HLN/Picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren