Tagtik

Steeds gekkere complottheorieën omtrent Kate Middleton

De gezondheidstoestand van Kate Middleton is in Groot-Brittannië een staatsaangelegenheid geworden en lijkt de hele wereld dezer dagen trouwens kopzorgen te bezorgen.

Sinds ze volgens het Britse koningshuis op 17 januari een buikoperatie onderging, doen geruchten over haar gezondheid de ronde.

Kensington Palace en zijn persdienst zijn er nooit in geslaagd de waarheid over de gezondheidstoestand van de prinses van Wales over te brengen, noch hebben recente gebeurtenissen geholpen om de situatie van Kate Middleton op te helderen.

Sommigen beweren dat Kate Middleton leed aan een geestelijk gezondheidsprobleem, zoals Diana van Wales, echtgenote van de huidige koning Charles III van Engeland, die in 1999 omkwam bij een auto-ongeluk terwijl ze werd achtervolgd door een groep fotografen.

De foto van Kate met haar kinderen werd trouwens meer dan dertig keer bewerkt voor publicatie, maar het meest schokkend is wat een account op X onthulde. Ruby Naldrett beweert immers dat de afbeelding van Kate Middleton met haar kinderen afkomstig is van een Vogue-cover van een paar jaar geleden, met daarop de prinses. Als je beide foto's goed bestudeert, lijkt die theorie nog zo gek niet te zijn...

(Tagtik/Picture by Maximus0970 - Licensed under CC BY-SA 3.0 DEED Attribution-ShareAlike 3.0 Unported)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren