Tagtik

Prachtige nazomerdagen komen op ons af

Het wordt opnieuw bijzonder warm de komende dagen.

Zondag wordt het, na optrekken van lokaal ochtendgrijs, vrij zonnig met hoge wolkensluiers. De maxima zullen variëren van 21 graden in de Hoge Venen tot 26 graden langs de Franse grens. De wind waait zwak, aan zee soms matig, uit oost tot noordoost. Dat meldt het KMI.

Zondagnacht hangen er vrij veel hoge wolkenvelden maar het blijft droog. Minima van 11 tot 15 graden bij een zwakke en lokaal soms matige oostenwind.

Maandag is het vrij zonnig met af en toe hoge wolkenvelden. De maxima liggen tussen 23 en 27 graden. De wind is eerst zwak uit oostelijke richtingen en later matig uit oostnoordoost.

Dinsdag is het zonnig met een zwakke tot soms matige oosten- tot zuidoostenwind. De maxima liggen tussen 24 en 28 graden.

Woensdag en donderdag krijgen we zonnig en warm nazomerweer met veelal slechts enkele hoge wolkensluiers. Het wordt zo'n 29 graden in het centrum van het land en er staat weinig wind met aan zee in de namiddag telkens een opstekende zeebries. Er staat gans de periode erg weinig wind.

(Skwadra by Tagtik/Source: KMI/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren