Tagtik

'Meer dan 55.000 euro per post op TikTok'

Jason Derulo veroverde met zijn aanstekelijke nummer 'Savage Love' TikTok. De 31-jarige Amerikaanse zanger houdt dan ook een stevig zakcentje over aan zijn account op het sociale mediaplatform.

Jason Derulo zou 50.000 pond (omgerekend 56.000 euro) per post op TikTok verdienen. Het zou zelfs nog meer zijn, onthult hij. "Het is heel wat meer, ja", geeft hij toe, al wil de zanger geen concrete bedragen noemen. "Ik vind het smakeloos om te zeggen wat ik eraan verdien."

Derulo ontdekte TikTok per toeval en het concept stond hem meteen aan. "Ik ben nooit zo goed geweest met sociale media", legt hij uit. "Ik vond dat moeilijk. Er was nooit een app die me echt aansprak. Twitter bijvoorbeeld. Ik ben nooit het type geweest dat m’n gedachten neer tikt of vertelt wat er aan het gebeuren is. Instagram gaat vooral om selfies en de beste versie van jezelf laten zien, maar ik ben niet zo'n pronkerig type. Maar TikTok draait om gewoon een leuke tijd hebben, plezier maken en creatief zijn. Het past erg goed bij me."

(Skwadra by Tagtik/Picture: Unsplash)

@jasonderulo

Savage Love official music video is OUT NOW!! #savagelove

♬ Savage Love (Laxed - Siren Beat) - Jawsh 685 & Jason Derulo

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren