Tagtik

Belg zet eigen dood in scène en verschijnt dan op begrafenis

De Luikse Tiktokker Ragnar le Fou wilde zijn familie een lesje leren en besloot dan maar om zijn eigen dood te faken.

David Baerten (45) kreeg heel wat rouwberichten op zijn social media de afgelopen weken. De Luikenaar, bekend als Ragnar le Fou op Tiktok, zou afgelopen zondag begraven worden. Maar de man verscheen plots gezond en wel met een helikopter op zijn eigen begrafenis. De man had zijn eigen dood namelijk in scène gezet. Met een cameraploeg in zijn kielzog liep hij op zijn familieleden af, die niet konden geloven wat ze zagen.

Echtgenote en kinderen wel verwittigd
De Belgische Tiktokker vertelt op zijn social media dat hij zijn stunt wel op voorhand aan zijn vrouw en kinderen had uitgelegd. Hij legt ook uit dat hij zijn dood in scène zette omdat hij vaak eenzaam was. “Wat ik in mijn familie zie, doet me vaak pijn”, klinkt het. “Ik word nooit ergens voor uitgenodigd. Niemand ziet me. We zijn allemaal uit elkaar gegroeid, en nooit meer samen. Ik voelde me niet gewaardeerd. Ik zag ook dat mijn dochter zo niet wilde leven. Daarom wilde ik ze een levensles geven, en ze laten zien dat je niet moet wachten tot iemand dood is om daarmee af te spreken.”

Dat niet eens zijn hele familie naar de uitvaart kwam, deed Baerten naar eigen zeggen ook pijn. “Slechts de helft van mijn familie is naar de uitvaart gekomen”, klinkt het. “Dat bewijst wie echt om me geeft. Degenen die niet kwamen, hebben me wel gecontacteerd om eens af te spreken. Dus op een bepaalde manier heb ik wel gewonnen.”

(Skwadra by Tagtik/Picture: Tiktok)

Ook dit kan u interesseren