Tagtik

Plots crasht auto in druk ziekenhuis: absolute horror (VIDEO)

Terwijl patiënten aan het wachten waren op een behandeling in het St David's North Hospital in Austin, Texas, werden ze verrast door een auto die aan hoge snelheid plots in de spoeddiensten crashte.

Het geluid van gierende banden zorgde ervoor dat veel mensen op de spoeddienst in extremis wegvluchtten. Toen de bestuurder op de spoedafdeling botste, kwam hij om het leven. De man was op slag dood bij de crash. Brandweerlui haalden zijn levenloze lichaam uit de zwaar beschadigde wagen na deze verschrikkelijke tragedie. Bij het ongeval zouden nog vijf andere mensen gewond zijn geraakt. Eén kind verkeert momenteel in kritieke toestand.

Afgezien van de spoeddienst lijkt de rest van het ziekenhuis geen grote schade te hebben geleden. De precieze omstandigheden van het incident blijven momenteel onduidelijk. De politie is in een persbericht gepubliceerd op X (voormalig Twitter) geruststellend: "Er is geen bedreiging voor het grote publiek. Op basis van voorlopige informatie en details die tot nu toe zijn verzameld, lijkt er geen sprake van kwaad opzet. Er werd een onderzoek geopend." 

Hoe het kwam dat deze autobestuurder in de spoeddienst crashte aan zo'n hoge snelheid, blijft voorlopig dus nog onduidelijk.

(Tagtik/Source: DH/Illustration: Unsplash)

 

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren