Tagtik

“Ze nam zijn mannelijkheid weg”: vrouw snijdt geslachtsdeel van haar man af tijdens slaap

Afgelopen weekend werd een man met spoed naar een ziekenhuis in Peru gebracht: zijn vrouw, die hem verdacht van ontrouw, sneed zijn penis af met een keukenmes terwijl hij sliep.

Het “incident” vond plaats in de stad Cajamarca, in het noorden van Peru. Volgens het lokale politierapport, doorgegeven door de Peruaanse media, vonden de gebeurtenissen plaats na een verhitte discussie over de ontrouw van de echtgenoot. Toen hij helemaal dronken thuiskwam, viel hij in slaap... Zijn vrouw maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​keukenmes te pakken en zijn penis af te snijden. Het slachtoffer moest een amputatie ondergaan. "We willen dat gerechtigheid geschiedt. Van mijn neef werd de mannelijkheid afgesneden", gromde de oom van de man.

Volgens gerechtelijke bronnen werd de vermeende dader (39 jaar) niet gearresteerd. Zij is verantwoordelijk voor de zorg voor hun drie maanden oude kindje. Om het motief en de precieze omstandigheden van de feiten vast te stellen zullen we moeten wachten op de bevindingen van het deskundigenonderzoek.

(Tagtik/Source: Linfo.re/Illustration: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren