Tagtik

Chaos in ziekenhuis: man arriveert en onthoofdt liefdesrivaal

De stad Fortaleza was het decor van een van de bruutste misdaden van Brazilië dit jaar.

Een 41-jarige man, Francisco Aurélio Rodrigues de Lima, wordt ervan beschuldigd een ziekenhuismedewerker van dichtbij te hebben neergeschoten en vervolgens het lichaam te hebben onthoofd.

Aan de oorsprong van deze misdaad lagen vermoedens van een relatie tussen zijn vrouw en het slachtoffer. Hierdoor sloegen de stoppen door bij de 41-jarige Francisco.

Volgens lokale media brak de aanvaller binnen in het medisch centrum, waar hij in het verleden had gewerkt en van waaruit hij een paar jaar geleden was ontslagen, en nadat hij het slachtoffer in de cafetaria had aangetroffen, aarzelde hij niet om actie te ondernemen. Hij trok zich niets aan van de aanwezige medewerkers en patiënten, die geschokt waren door wat ze zagen.

Francisco Misael Souza da Silva (29) werd verschillende keren van dichtbij neergeschoten en werd, nadat hij op de grond viel, onthoofd. De moordenaar liet zijn hoofd naast het lichaam liggen en aarzelde niet om een ​​andere medewerker neer te schieten. Deze medewerker raakte zwaargewond. Vervolgens vluchtte hij snel weg terwijl de autoriteiten een klopjacht op hem hielden.

Volgens de Braziliaanse pers heeft de vrouw de voortdurende dreigementen van haar man, die wilde dat zijn vrouw haar job in het ziekenhuis zou verlaten, nooit serieus genomen. De moordenaar vermoedde dat ze een relatie had met Francisco Misael Souza da Silva en aarzelde niet om zijn dreigementen uit te voeren en haar vermeende minnaar te vermoorden.

(FVDV and MaSi for Tagtik/Source: TV Globo/Photo: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren