Tagtik

Tips om het nu al in huis naar Kerstmis te laten ruiken

Binnenkort is het weer de gezelligste periode van het jaar. Een kerstboom, warme chocomelk, fonkelende lichtjes … doen ons echt al aftellen naar dit feest. Laat je huis nu al ruiken naar Kerstmis met deze tips.

Haal kerstgroen in huis
Geen echte kerstboom in huis? Dan haal je toch gewoon kerstgroen in huis; de heerlijke geur van dennennaalden zorgt voor een instant ‘christmas-feeling’. Ook een echte kerstkrans doet wonderen!

Van thee tot kaarsen
Lekkere kerstgeur in huis met: thee, geurkaarsen, potpourri, geurzakjes … Steek alvast een geurkaars met kaneel aan of drink dat lekker kopje winterse kruidenthee. Geniet ook van een kopje glühwein of vers gebakken peperkoek.

Kruidnagel en sinaasappel
Een natuurlijke luchtverfrisser die je direct een kerstgevoel bezorgt: prik wat kruidnagel in een sinaasappel en plaats deze op je kast.

Salie
Wist je dat je met salie ook een frisse kerstkrans kan maken? Dit heb je nodig: een kleine piepschuimkrans en veel verse salie. Na Kerstmis gebruik je die gedroogde blaadjes om te verpulveren en aan je recepten toe te voegen. Dat is twee maal genieten!

(Skwadra by Tagtik/Source: Radio 2/Illustration picture: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren