Tagtik

Trumps geheime wapen om het Witte Huis opnieuw te veroveren

Het ontbreekt de campagne van Donald Trump nooit aan pit. De voormalige Amerikaanse president houdt van provocatie en durft brutaal uit de hoek te komen. Om de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen nog te verbeteren, rekent het campagneteam van de Republikeinse presidentskandidaat op een geheim wapen...

Terwijl Donald overal aanwezig is, altijd op de voorgrond, blijft zijn vrouw Melania achter de schermen. Ver weg van de schijnwerpers. Dit is de kracht van de campagne: “een meer gematigde en zachtere stem” om onbesliste kiezers te overtuigen en te verzamelen. In totaal contrast met de “provocerende uitspraken van haar man”, geeft 7sur7 aan.

Deze kwaliteiten zal ze op 20 april zeker kunnen benutten tijdens een inzamelingsactie die wordt georganiseerd in de woning van haar man in Mar-a-Lago, Florida. Het gaat om een evenement gewijd aan de LGBT-vereniging “Log Cabin Republicans”, ter ondersteuning van de Republikeinse Partij. Ondanks de aanwezigheid van Donald Trump zal zij de ster van de dag zijn. Een onverwacht stemmenkanon dat Trump opnieuw richting Witte Huis brengt?

(SR and AsD for Tagtik/Source: 7sur7/Illustration: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren