Tagtik

Nederland stuurt Erik Van Looy op Me Too-cursus

Omdat de gevallen van grensoverschrijdend gedrag in de Nederlandse televisiewereld bijna niet meer te tellen vallen, sturen heel wat tv-zenders hun personeel voortaan preventief op Me Too-cursus.

Presentator van 'De Slimste Mens' in België Erik Van Looy vertelde dinsdagavond in tv-programma 'De tafel van Gert' dat de sfeer momenteel enorm gespannen is in de Nederlandse tv-wereld. “Ik ben vorige week op ‘Me Too awareness’ cursus moeten gaan, net als negen andere presentatoren. Omdat er zoveel fout gelopen is in die wereld dat ze daar geen risico’s nemen.” Gert Verhulst wilde weten of hij dat niet overdreven vindt. “Nee, ik vind dat niet overdreven, nee. Als je ziet wat er allemaal fout gelopen is, dan is het niet overdreven om dat allemaal goed in te lijsten”, zei Van Looy.

De Belgische presentator Erik Van Looy zal dit jaar de Nederlandse versie van de quiz 'De pappenheimers' presenteren op het Nederlandse RTL. 

(Tagtik/Source: De tafel van Gert/Picture by Dirk Annemans - licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren