Tagtik

Russische probeert haar lookalike te vergiftigen met cheesecake

In augustus 2016 ging Viktoria Nasyrova in New York (Verenigde Staten) op bezoek bij haar lookalike en vergiftigde haar met een van haar zelfgemaakte taarten.

Het slachtoffer, een dertig, was zich van geen kwaad bewust en apprecieerde het vriendelijke gebaar. Maar de cheesecake die haar door Viktoria Nasyrova was aangeboden, bevatte een krachtig kalmerend middel. Nadat ze van de taart had genoten, voelde de jonge vrouw zich plotseling onwel en verloor ze het bewustzijn.

Viktoria Nasyrova, de Russische veertigjarige, wilde zich de identiteit van de jonge vrouw toe-eigenen nadat ze haar had vergiftigd en vermoord. De twee vrouwen leken inderdaad erg op elkaar: “ze spraken Russisch, hadden dezelfde huidskleur, bruin haar en vele andere gemeenschappelijke fysieke kenmerken”, merkt 7sur7 op.

De dag na de vergiftiging ontdekte een vriend het slachtoffer bewusteloos op de grond. Dat betekende meteen haar redding. Overal om haar heen lagen pillen verspreid om het op zelfmoord te laten lijken. Ze overleefde deze sluwe aanval en toen ze terugkeerde uit het ziekenhuis, ontdekte ze dat veel waardevolle voorwerpen uit haar huis waren verdwenen, waaronder sieraden, maar ook haar paspoort en haar werkvisum.

Vandaag werd Viktoria Nasyrova schuldig bevonden aan poging tot moord.

(Tagtik/Source: 7sur7/Illustration : Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren